167
Υλικά
- μελιτζάνες 2 τμχ
- γλυκοπατάτα 2 τμχ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κγ
- κάρυ 2 κγ
- πάπρικα γλυκιά 2 κγ
- κάρυ 1 κγ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- κόλιανδρο 0.5 ματσ.
Έρχεται σαββατοκύριακο και η διάθεση για μαγειρέματα είναι μεγαλύτερη. Επειδή μέσα στη βδομάδα δεν έχω τόσο χρόνο, τα σαββατοκύριακα μου αρέσει να μαγειρεύω λίγο πιο ιδιαίτερα φαγητά. Για αυτό και επέλεξα να κάνω γλυκοπατάτες και μελιτζάνες με κάρυ και tabasco. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να κάνεις την συγκεκριμένη συνταγή και με κίτρινες πατάτες, αλλά η γλυκοπατάτα του δίνει άλλη γεύση.
Αν σου ακούγεται δύσκολη η συνταγή, να ξέρεις δεν είναι. Είναι ένα φαγητό πολύ νόστιμο και γίνεται και στον φούρνο, οπότε ούτε με τηγάνια θα μπλέξεις, ούτε θα παιδευτείς και θα είναι και υγιεινό
Αν σου ακούγεται δύσκολη η συνταγή, να ξέρεις δεν είναι. Είναι ένα φαγητό πολύ νόστιμο και γίνεται και στον φούρνο, οπότε ούτε με τηγάνια θα μπλέξεις, ούτε θα παιδευτείς και θα είναι και υγιεινό
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr