71
Υλικά
- μελιτζάνες 4 τμχ
- ντομάτα 400 γρ
- πράσινες ελιές 150 γρ
- κάππαρη 3 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 0.5 ποτ
Ας μαγειρέψουμε μία παραδοσιακή ιταλική συνταγή ιδανική για να συνοδέψουμε μπρουσκέτες, σπαγγέτι ή και να τη σερβίρουμε απλά με λίγο στραγγιστό γιαούρτι και πάπρικα! Υλικά - 4 μελιτζάνες μεγάλες ή 8 μικρότερες - 400 γρ. ώριμες ντομάτες τριμμένες - 150 γρ. ελιές πράσινες κομμένες στα δύο - Σέλινο (μόνο τον βλαστό ψιλοκομμένο) - 2 – 3 κ.σ. κάππαρη - 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα - Βασιλικός - Λίγη ζάχαρη - ½ ποτήρι ξύδι από κόκκινο κρασί - Ελαιόλαδο - Αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr