53
Υλικά
- κολοκυθάκια 8 τμχ
- φρυγανιά 0.5 φλ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- γάλα 0.5 λτ
- αλεύρι 2 κσ
- κεφαλογραβιέρα 180 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τη Φανή Γιαβανίτσα ,8 κολοκυθάκια ½ φλ. τριμμένη φρυγανιά ½ ματσ. άνηθο ½ ματσ. δυόσμο Ελαιόλαδο Άλτις Αλάτι – πιπέρι ½ lt γάλα Δωδώνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr