81
Υλικά
- κολοκύθια 3 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ
- αλάτι 0.75 κγ
- ανθρακούχο νερό 160 ml
- σουσάμι 3 κσ
- δυόσμος 2 κσ
- ηλιέλαιο -
- στραγγιστό γιαούρτι 7 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κόλιανδρο 0.25 κγ
- ελαιόλαδο 1.5 κσ
- μαύρο πιπέρι -
Καθώς έχω βαρεθεί να τρώω τα τηγανητά κολοκυθάκια απλά παναρισμένα με αλεύρι και καρυκεύματα, αποφάσισα να αλλάξω λίγο και να τα φτιάξω με κουρκούτι στο οποίο πρόσθεσα σουσάμι και φρέσκο δυόσμο. Οι προσθήκες αυτές έκαναν τη διαφορά αφού ενίσχυσαν τη γεύση του κολοκυθιού χαρίζοντάς του φρεσκάδα και τραγανή υφή...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com