117
Υλικά
Οι περισσότεροι τα αποκαλούν κολοκυθολούλουδα ή κολοκυθοανθούς.Εγώ πάλι πάντα κολοκυθοκορφάδες τα ήξερα και τα έλεγα.Σημασία δεν έχει πως τα λέει ο καθένας, σημασία έχει ότι όπως και να τα μαγειρέψεις η νοστιμιά τους είναι σίγουρη και δεδομένη. Σήμερα θα σας δώσω και την δική μου συνταγή για γεμιστούς κολοκυθοκορφάδες, μιας και αυτές τις μέρες σε όποιο μανάβικο κι αν κοίταζα τους έβλεπα να με προκαλούν να τους αγοράσω και να τους μαγειρέψω!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com