by admin

Κουνουπίδι καπαμάς

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

 Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για 1-2 λεπτά.  Προσθέτουμε το κουνουπίδι με τα φύλλα του και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα. Αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για 20-25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κουνουπίδι και να χυλώσει η σάλτσα. 
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com