by admin

Κουνουπίδι τηγανητό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οταν μένει βραστό κουνουπίδι και η αλήθεια ειναι οτι δεν τρώγεται εύκολα την επομένη , κάνω αυτή τη συνταγή που την εχω μάθει απο τη μητέρα μου. Συνηθίζεται στην Χίο , οπου δεν πετιέται τίποτα.Υλικά και εκτέλεσηΚάνουμε ενα χυλό με αλεύρι, νερό και αν θέλουμε λίγη μπύρα, αλάτι, πιπέρι, άνηθο (προαιρετικά) Ρίχνουμε το βρασμένο κουνουπίδι κομμένο σε μικρα κομμάτι στο χυλό. Ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και παίρνουμε κουταλιές από το κουνουπίδι και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει ενα χρυσαφί χρώμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.greekmasa.gr