56
Υλικά
- λευκό ξύδι 4 κσ
- σκόρδο 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κόλιανδρο 0.5 κσ
- θυμάρι 3 κλων
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- σπαράγγια 8 τμχ
- φασολάκια 150 γρ
- καρότο 6 τμχ
- κολοκυθάκια 6 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- βασιλικός 3 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κατίκι 200 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό, ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα λαχανικά: 300 ml νερό 4 κ.σ. ξύδι λευκό2 σκελ. σκόρδοΧυμό από 1 λεμόνι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr