by admin

Λαχανοντολμάδες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από το προηγούμενο βράδυ το βάζουμε στην συντήρηση. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και 1 κουταλιά ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Παίρνουμε τα φύλλα από το λάχανο ένα ένα και κόβουμε το σκληρό μέρος, αν είναι μεγάλα τα κόβουμε στη μέση. Σε κάθε φύλλο βάζουμε μια κουτάλια γέμιση και τυλίγουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο elpidaslittlecorner.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: λαχανοντολμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το elpidaslittlecorner.gr

by admin

Λαχανοντολμάδες ...

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

κλασσικό φαγητό αλλάαααα πεντανόστιμο & αγαπημένο!!!... Όσο βράζει το λάχανο, βάζουμε σε λεκανίτσα τον κιμά, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον ψιλοκομμένο άνηθο & μαϊντανό, το ρύζι, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνουμε να ομογενοποιηθούνε τα υλικά....
Διάβασε τη συνταγή στο asteratikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: λαχανοντολμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το asteratikouzina.blogspot.com