36
Υλικά
- λάχανο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- κιμάς 500 γρ
- ζωμός λαχανικών 500 γρ
- ρύζι καρολίνα 0.75 κούπα/ες
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κγ
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από το προηγούμενο βράδυ το βάζουμε στην συντήρηση. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και 1 κουταλιά ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Παίρνουμε τα φύλλα από το λάχανο ένα ένα και κόβουμε το σκληρό μέρος, αν είναι μεγάλα τα κόβουμε στη μέση. Σε κάθε φύλλο βάζουμε μια κουτάλια γέμιση και τυλίγουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο elpidaslittlecorner.gr