Λαχανοντολμάδες με Πράσο & Κόκκινη Σάλτσα

Καταχωρήθηκε στις 02/12/16

0 Ψήφοι Ψήφισε

Αγαπημένο και εύγευστο πιάτο της Παραδοσιακής μας Κουζίνας και πολλών άλλων λαών, με μεγάλη ποικιλία γέμισης και τρόπους μαγειρέματος. Αποτελείται από βρασμένα φύλλα λάχανου, τυλιγμένα γύρω από μια ποικιλία από γεμίσεις.Εδώ μαγειρεύτηκαν με ψιλοκομμένα αρωματικά βότανα, λαχανικά, όπως πράσα, καρότα και με κόκκινη σάλτσα τομάτας στη γέμιση, η οποία έδωσε μια άλλη χροιά στο τελικό αποτέλεσμα, βοηθούντος και του πιπεριού καγιέν.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!