Λαχανοντολμάδες νηστίσιμοι!

Καταχωρήθηκε στις 17/02/10

2 Ψήφοι Ψήφισε

Τα υλικά είναι στο περίπου γιατί όλα εξαρτώνται από το μέγεθος του λάχανου!Κόβουμε το κοτσάνι που έχει στη μέση και βάζουμε το λάχανο να βράσει σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει. Το στραγγίζουμε και ξεχωρίζουμε τα φύλλα. Κρατάμε ένα φλιτζάνι από το ζουμί που βράσαμε το λάχανο.Στο λάδι, σοτάρουμε τα 2 φλιτζάνια λαχανικά και το καρότο. Ρίχνουμε τη ντομάτα, τον άνηθο, το μαϊντανό και το ένα φλιτζάνι ζουμί που έχουμε κρατήσει. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσουν 10 λεπτά περίπου. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το ρύζι και τα κουκουνάρια. Σουρώνουμε το μίγμα και κρατάμε το ζουμί. Βά

Διάβασε τη συνταγή στο https://cookandfeed.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!