by admin

Μανιταρια σε κοκκινο κρασι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

 Υλικά για 4 άτομα ½ κιλό μανιτάρια με κομμένα τα κοτσάνια250 γρ. κόκκινο κρασί3 κουταλιές ελαιόλαδο2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι ή 1 ξηρό4 σκελίδες σκόρδο με τι φλούδα4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα2 κουταλιές δεντρολίβανο φρεκο ή ½ ξηρόαλάτι, πιπέρι ΕκτέλεσηΜέσα σε ενα βαθύ τηγάνι ή μια κατσαρόλα μαραίνουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με το ελαιόλαδο και ύστερα προσθέτουμε τα μανιτάρια με το σκόρδο μαγειρεύουμε για 2 λεπτά έτσι ώστε τα μανιτάρια να μην μαλακώσουν. Ύστερα  προσθέτουμε το κόκκινο κρασί και ρίχνουμε το θυμάρι, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Τα σιγοβράζουμε στο κρασί 
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingdiary.gr
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cookingdiary.gr