75
Υλικά
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 700 γρ
- κάστανα 200 γρ
- ντομάτα 250 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- πελτές 1 κσ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- κόκκινο κρασί 2 σφην
- καφέ ξύδι 1 σφην
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
Πιάτο που συναντάμε πολύ συχνά στην Κρήτη, κυρίως στα Χανιά και στα Σφακιά. Το πάντρεμα των μανιταριών με τα κρεμμυδάκια και τα κάστανα, συνοδεία μπαχαρικών, δημιουργούν μια γευστική έκρηξη!
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr