71
Υλικά
- καρότο 1 κιλ
- καστανή ζάχαρη 1 κιλ
- χυμός πορτοκαλιού 250 ml
- καρδάμωμο 5 γρ
- περγαμόντο 1 τμχ
Ακόμη μια εποχική μαρμελάδα. Τα καροτάκια την άνοιξη είναι φρέσκα και λαχταριστά, ενώ μπορείτε να βρείτε ακόμη ωραία μοσχομυριστά περγαμόντα. Η ιδέα και γι' αυτήν την μαρμελάδα είναι και πάλι απο την Christine Ferber και βέβαια φτιάχτηκε με τις οδηγίες της μέσα απο το βιβλίο της Mes confitures. Η δικιά μου παρέμβαση είναι το περγαμόντο...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com