Μελιτζάνες με ρεβίθια, μπελτέ Μήλου και λεμόνια

Καταχωρήθηκε στις 21/10/20

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για τις ανάγκες ενός εύκολου γεύματος αλλά και την αξιοποίηση υλικών που υπήρχαν άμεσα διαθέσιμα έφτιαξα ξανά το συνδυασμό μελιτζάνες ρεβίθια με μικρές τροποποιήσεις αλλά και δοκιμάζοντας νέα υλικά όπως ο μπελτές της Μήλου που πρόσφατα έφτασε σε εμένα, περισσότερα για αυτόν θα πούμε σε άλλη ανάρτηση. Τα λεμόνια που προστέθηκαν θα έπρεπε να ήταν τουρσί αλλά λόγω του ότι δεν είχα έβαλα κάποια που είχα επεξεργαστεί από την προηγούμενη μέρα, μια ιδέα που είδα σε βίντεο του chef κ. Μπαξεβάνη. Ρεβίθια εγώ έχω βράσει και τα έχω μεριδοποιήσει σε σακουλάκια στην κατάψυξη για εύκολη χρήση. Υπάρχουν και σε κονσέρβα έτοιμα βρασμένα, ίσως δύσκολα να τα βρείτε παντού.

Διάβασε τη συνταγή στο https://asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!