292
Ένα σπάνιο ακόμα προϊόν της Σαντορίνης. Έχει ελάχιστα σπόρια, δεν απορροφά πολύ λάδι στο τηγάνισμα και έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση. Η μελιτζάνα αυτή δεν θέλει ξεπίκρισμα. Ακόμα και αν δεν τις τρώτε, αν δοκιμάστε το συγκεκριμένο πιάτο, πιστεύω πως θ΄ αλλάξετε γνώμη. Υλικά 3-4 μελιτζάνες άσπρες 3 κ.σ μπασλάμικο3 κ.σ λάδιΜαϊντανόΜισό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)1-2 σκελίδες σκόρδο (τριμμένο)ΑλάτιΛίγο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr