by admin

Μυστικά για τον τέλειο πουρέ πατάτας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σας αρέσει ο σπιτικός πουρές πατάτας και ποτέ δεν τον πετυχαίνετε?Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά,που ξεκινούν από την αγορά των πρώτων υλών μέχρι το λιώσιμο, που θα κάνουν το πουρέ μας αφράτο και λαχταριστό χωρίς να είναι ελαστικός και κολλώδης!

Αγορά πρώτης ύλης

Επιλέγουμε πάντα πατάτες σκληρές!Οι καλύτερες ποικιλίες είναι οι Κύπρου και οι Νευροκοπίου.Μια μαλακή πατάτα σημαίνει μεγάλη περιεκτικότητα σε άμυλο που θα έχει σαν αποτέλεσμα ο πουρές να γίνει λαστιχωτός.

Μαγείρεμα

Πλένουμε τις πατάτες καλά και τις βάζουμε με την φλούδα σε άφθονο αλατισμένο κρύο νερό.Τις βράζουμε μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι...

Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: πουρές πατάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το olgascuisine.gr