by admin

Ντολμαδάκια με Αμπελόφυλλα στην Κατσαρόλα ή το Φούρνο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Άκρως επιμελημένο πιάτο, με εξαιρετική εμφάνιση και νοστιμιά. Είναι ένα αγαπημένο πιάτο σε όλη τη Μ. Ανατολή, όπου τυλίγονται με μεγάλη επιμέλεια και γίνονται λεπτότατα δαχτυλάκια. Στην Ελλάδα όμως χρησιμοποιούμε περισσότερα αρωματικά και γίνονται περισσότερο νόστιμα. Ένας εκλεκτός μεζές για τσίπουρο ή ούζο αλλά και ένα τέλειο ορεκτικό για τα περισσότερα κυρίως πιάτα...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: ντολμαδάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com