59
Υλικά-500 γρ. περίπου αμπελόφυλλα-1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο κ΄χοιρινό-1,5 κούπα ρύζι νυχάκι-2 κρεμμύδια-1/2 κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό-1 κούπα λάδι-αλάτι,πιπέρι-χυμό από 2 λεμόνιαΠροετοιμασίαΖεματάμε τα φύλλα και τα βάζουμε σ΄ ένα τρυπητό. Σε μια λεκάνη μέσα τρίβουμε στον τρίφτη τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τον κιμά, τον μαϊντανό,αλάτι,πιπέρι,το ρύζι πλυμένο και το λάδι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
Διάβασε τη συνταγή στο kritikessintages.wordpress.com