125
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.75 κιλ
- αμπελόφυλλα 0.25 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δυόσμος 1 κσ
- άνηθος 1 ματσ.
- λάδι 3 κσ
- ρύζι καρολίνα 1 φλ
- βούτυρο 4 κσ
- αλεύρι 6 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
Υλικά Για 6-8 άτομα Για τα ντολμαδάκια 3⁄4 κιλού άπαχος κιμάς μοσχαρίσιος 1⁄4 κιλού αμπελόφυλλα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 1 κουταλιά της σούπας δυόσμος 1 ματσάκι άνηθος 3 κουταλιές της σούπας λάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού του καφέ ρύζι καρολίνα αλάτι και πιπέρι Για το αυγολέμονο [Προαιρετικά τα αφήνουμε και σκέτα ] Κρέμα Αυγολέμονο 4 κουταλιές σούπας βούτυρο 6 κουταλιές σούπας αλεύρι χυμό από 2 λεμόνια 2 κρόκους αυγών ζωμό από τα ντολμαδάκια αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com