68
Υλικά
- πατάτες 5 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- βούτυρο 150 γρ
- δεντρολίβανο 3 κλων
Πατάτες φούρνου, αλλά όχι όπως θα τις κάνει η μαμά σου. Θα σε κάνουν να φαίνεσαι rock star της κουζίνας.Και είναι τόσο απλό. Μπορείς να τις κάνεις με κάθε είδος πατάτας, κάνοντας απλά λεπτές κάθετες τομές (κάνοντας τες σαν ακορντεόν)! Χοντρό αλάτι και ορίστε η βάση σου. Μπορείς να περαματιστείς με πολλά seasonings και topings (ναι, πρέπει να δοκιμάσεις να την κάνεις και με bacon), αν και σήμερα θα δείξουμε μια πιο light εκδοχή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com