90
Υλικά
- πατάτες 3 τμχ
- λάδι 4 κσ
- αλάτι 2 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 2 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
- δεντρολίβανο 0.5 κγ
- παρμεζάνα 0.5 φλ
Μια συνταγή για τραγανές σκορδάτες πατατούλες, χρυσαφένιες και αρωματικές που συνοδεύουν άψογα κοτόπουλο στο φούρνο, ψητό κρέας ή να τις απολαύσουμε σκέτες με ένα δροσερό ντιπάκι. Υλικά: 3 μεγάλες πατάτες πλυμένες καλά και κομμένες σε φετούλες κυδωνάτες 4 κ.σ. λάδι 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη 1/2 κ.γ. ρίγανη 1/2 κ.γ. δενδρολίβανο πιπέρι κατά βούληση 1/2 φλ.τσ. παρμεζάνα, τριμμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr