75
Υλικά
- πατάτες 1.3 κιλ
- χυμός πορτοκαλιού 400 ml
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
Νοστιμότατες πατάτες ψημένες στο φούρνο μέσα σε άφθονο χυμό πορτοκάλι ωσότου μαλακώσουν, πιούν τα υγρά τους και μελώσουν. Το ψήσιμό τους για αρκετή ώρα στον φούρνο τις κάνει αφράτες, γεμάτες γεύση αλλά κι ελαφρά τραγανές απ’ έξω καθώς απορροφούν το χυμό πορτοκαλιού και ξεροψήνονται. Η εκτέλεση είναι τόσο απλή και το αποτέλεσμα τόσο θεσπέσια νόστιμο που μου θύμισε το αγαπημένο μου μότο στην κουζίνα «ουκ εν τω πολλώ το ευ, αλλ᾿ εν τω ευ το πολύ»!
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr