58
Σήμερα έφτιαξα κεφτεδάκια. Και θεωρώ ότι το καλύτερο συνοδευτικό είναι οι τηγανιτές πατατούλες....Θυμήθηκα όμως μια συνταγή που είχα διαβάσει κάπου για πατάτες «σαν» τηγανιτές, άρα με λιγότερες θερμίδες –και τύψεις- και είπα να τις δοκιμάσω...Πραγματικά δεν υστερούσαν καθόλου σε γεύση και νοστιμιά!3 μέτριες πατάτεςΕλαιόλαδοΑλάτιΡίγανηΚόβουμε τις πατάτες όπως για τηγάνι.Στρώνουμε το ταψί του φούρνου με λαδόκολλα.Τοποθετούμε τις πατάτες, ρίχνουμε αλάτι, ρίγανη και λίγο λάδι και ανακατεύουμε με τα χέρια πολύ καλά.Ψήνουμε στον αέρα στους 180ο για 30-40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.Σερβίρουμε ζεστ
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com