Πράσα με δαμάσκηνα

Καταχωρήθηκε στις 09/03/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ίσως το καλύτερο νηστίσιμο πιάτο που δοκιμάσαμε φέτος! Η συνταγή μου δόθηκε από διαδικτυακή  φίλη ως παραδοσιακή.  Γνωρίζω βέβαια ότι  σχεδόν όλα τα είδη άγουρης  μπουρνέλας και δαμάσκηνων χρησιμοποιούνταν για να ξινίσουν  ήπια πολλά πιάτα της κρητικής κουζίνας. Σε πολλά γιαχνάκια, κυρίως καλοκαιρινά που το λεμόνι ήταν δυσεύρετο, έριχναν μέσα

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!