Πράσινες πιπεριές γεμιστές με σπεντζοφάι

Καταχωρήθηκε στις 20/08/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Γεμιστα χωρίς ρύζι, μόνο με τα λαχανικά που χρησιμοποιούν οι Πηλιορείτες στο θρυλικό φαγητό τους: μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδι, ντομάτα. Μαζί και λίγο χωριάτικο λουκάνικο και μπόλικα μυρωδικά .Διαδικασία Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρούς κύβους (περίπου 2 εκ.), τα οποία βάζουμε σε ένα σουρωτήρι. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά. Έτσι, οι μελιτζάνες θα γίνουν πιο γλυκές και δεν θα απορροφήσουν πολύ λάδι στο τηγάνισμα. Αφού περάσει η μισή ώρα, ξεπλένουμε τα κυβάκια μελιτζάνας, τα αφήνουμε στο σουρωτήρι για 5 λεπτά να στραγγίξουν...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!