Πρασοσέλινο

Καταχωρήθηκε στις 10/11/09

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αφού καθαρίσουμε καλά τα πράσα (ενα κιλό για 2 άτομα), τα κόβουμε σε κομμάτια 2-3 εκατοστών. Το ίδιο κάνουμε και σε 2-3 καρότα.Από ένα σέλινο παίρνουμε τα μισά φύλλα του και τα ψιλοκόβουμε, όπως και τη σελινόριζα.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε περίπου μισό ποτηράκι ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα πράσα.Μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και τ' αφήνουμε να σιγοβράσουν για κανα μισάωρο.Στο τέλος, αλατοπιπερώνουμε, κάνουμε και ένα αυγολέμονο (1 αυγό - χυμό ενός λεμονιού), ανακατεύουμε και σερβίρουμε:

Διάβασε τη συνταγή στο https://deipnosofismata.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!