ριγέ πόντσο μελιτζάνας με μοτσαρέλα και ντομάτα

Καταχωρήθηκε στις 30/11/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η μελιτζάνα, πρώτα μαγειρεμένη και μετά περασμένη στο γκριλ βγάζει μια γλυκιά γεύση που δένει τέλεια με την ελαφρά λιωμένη μοτσαρέλα και το άρωμα του βασιλικού. Aπολαυστικός και νόστιμος συνδυασμός γνωστών υλικών, που -σχεδόν από το τίποτα- δημιουργεί και μια αίσθηση στο πιάτο. Κάνει για πρώτο ή ορεκτικό και μπορεί να συνοδεύσει τέλεια σαλάτες ή ένα πλατό με αλλαντικά. Εντελώς μεταξύ μας, μ’ όλ’ αυτά, εδώ τόχω να πω…καλό καλοκαίρι!

Διάβασε τη συνταγή στο http://pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!