Σαλιγκάρια

Καταχωρήθηκε στις 10/01/13

2 Ψήφοι Ψήφισε

  Υλικά 1 κιλό σαλιγκάρια 1 φλιτζάνι (του τσαγιού) λάδι 2 φλιτζ. (του τσαγιού) κόκκινο κρασί 1/2 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και λιωμένες 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός {loadposition Article_adv} Εκτέλεση Βράζουμε 1 κιλό σαλιγκάρια σε καυτό νερό αφού τα έχουμε ανοίξει λίγο από πίσω. Ρϊχνουμε 1 κουταλιά σούπας αλάτι και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Μετά τα ξεπλένουμε και τα σωτάρουμε με 1/2 φλυτζάνι τσαγιού λάδι μαζί με 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, μέχρι να πιούν το νερό τους. Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, τις ντομάτες, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Αφήνο

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.e-syntages.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!