101
Υλικά
- σαλιγκάρια 400 γρ
- ελαιόλαδο -
- άγρια χόρτα 400 γρ
- σταμναγκάθι 400 γρ
- αντίδια 400 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- μάραθος 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- κρόκος Κοζάνης 1 φακ
- αυγά 3 τμχ
- λεμόνι 3 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά: 1 γυάλινη συσκευασία σαλιγκαριών (400γρ.) έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 400 γρ. άγρια χόρτα 400 γρ. σταμναγκάθι 400 γρ. αντίδια 1 μάτσο φρέσκο κρεμμυδάκι ½ ματσάκι μάραθο ½ ματσάκι άνιθο 1 φακελάκι κρόκος κοζάνης σε σκόνη 3 φρέσκα αυγά 3 λεμόνια αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε,...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr