171
Υλικά
- σαλιγκάρια 700 γρ
- σέσκουλα 700 γρ
- μάραθος 0.5 ματσ.
- καυκαλήθρες 0.5 ματσ.
- μυρώνια 0.5 ματσ.
- πράσα 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πατάτες 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- τοματοπελτές 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Σαλιγκάρια Κρητικά με σέσκουλα, αρωματικά χορταρικά, όπως μάραθο, καυκαλήθρες, μυρώνια και φρέσκια τομάτα σε ένα νόστιμο πιάτο γιαχνί. Σίγουρα για την παραδοσιακή κουζίνα ένα τέτοιο πιάτο αξίζει να δοκιμαστεί από τους λάτρεις των σαλιγκαριών.Ένα ιδιαίτερο φαγητό που καταναλώνεται από αρχαιοτάτων χρόνων...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es