71
Σημείωση: ξέρω ότι οι περισσότερες -με πρώτες και καλύτερες τις συνεταίρες μου cook & betty- θα κάνετε ... μπλιάχ! Κάτι βέβαια που εμάς τους φαν των σαλιγκαριών μας συμφέρει γιατί κρατάει την τιμή τους πολύ χαμηλά. Στη Γαλλία που είναι το δημοφιλέστερο φαγητό έχουν 1 ευρώ το ένα και εδώ 6 ευρώ το κιλό. Η βάση της συνταγής είναι Αγιορείτικη με δικές μου προσθαφαιρέσεις. ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ:Μην ακούτε κάτι συμβουλές που μιλάνε για ...θηριώδεις προεργασίες με πίτουρα αλεύρια και κλιματόβεργες που αποτρέπουν αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν....
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com