by admin

Σαρμαδάκια γιαλαντζί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Γνωρίζετε πως αν μεταφράζαμε τα σαρμαδάκια (sarma) θα τα λέγαμε τυλιχτά, ενώ αν μεταφράζαμε τα ντολμαδάκια (dolma) θα τα λέγαμε γεμιστά; Και λέγοντας γιαλαντζί (yalanci) θα εννοούσαμε γέμιση χωρίς κρέας; Είτε όμως τα ξέρουμε ως σαρμαδάκια είτε σαν ντολμαδάκια, το σημερινό μας φαγητό είναι ένα παραδοσιακό και αγαπημένο φαγητό που τρώγεται είτε κρύο είτε ζεστό, κερνιέται σε επίσημα τραπέζια ...
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: γιαλαντζί, σαρμαδάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr