Σελινόριζα κρασάτη

Καταχωρήθηκε στις 07/12/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τα κυβάκια και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά.Όταν σοταριστεί και το κρεμμύδι ρίχνουμε το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει.Θεωρώ ότι θα είναι εξ ίσου, αν όχι περισσότερο, απολαυστική πλάι σε ψητό χοιρινό ~ θα δοκιμαστεί και έτσι σύντομα!

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!