Σούπα με ξινόχοντρο

Καταχωρήθηκε στις 26/10/10

14 Ψήφοι Ψήφισε

Βάζουμε τα 4 (ή 5) πρώτα υλικά να βράσουν και ρίχνουμε τον ξινόχοντρο. Αφήνουμε να σιγοβράζει.Σε άλλους αρέσει αραιή και ζουμάτη, και σε άλλους πηχτή ,λίγο αραιότερη από πιλάφι.Βράζουμε μέχρι να χυλώσει και να μαλακώσει το στάρι του ξινόχοντρου. Αφήνουμε να «μαρουβίσει» και τη σερβίρουμε ζεστή.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!