135
Γιατί να φτιάξουμε κονσέρβα αρακά; όταν ο κατεψυγμένος είναι διαθέσιμος όλο το χρόνο; Όταν πάψουν αυτές οι ερωτήσεις να έρχονται άμεσα στο μυαλό μας, τότε θα είμαστε σε καλή πορεία για τη δημιουργία αποθεμάτων φαγητού και την αυτόνομη διαχείριση της κουζίνας μας. Δεν σκέφτομαι αν θα μας χρειαστεί στα χρόνια που έρχονται, λόγω κρίσης. Σκέφτομαι πως κάθε σπιτική κουζίνα, αστική ή αγροτική, θα πρέπει να έχει τη γνώση να αξιοποιεί τα υλικά της εποχής και να είναι ικανή να δημιουργεί αποθέματα φαγητού....
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr