Τέλειες Μπάμιες με Μπαλσάμικο, στο Φούρνο ή στην Κατσαρόλα;

Καταχωρήθηκε στις 29/08/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Όσον αφορά στις παρεμβάσεις έναντι της παραδοσιακής συνταγής για λαδερές μπάμιες, μέσα στα χρόνια εγώ έχω καταλήξει σε μια ουσιαστική αλλαγή που ταιριάζει απόλυτα στα γούστα μου για γευστική ένταση και ταυτόχρονα, ισορροπία μεταξύ οξύτητας και γλύκας στο τελικό πιάτο.Και αυτή είναι η πλήρης αντικατάσταση του κανονικού ξυδιού με μπαλσάμικο.

Διάβασε τη συνταγή στο http://caruso.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!