117
Υλικά
- συκωτάκια κοτόπουλου 375 γρ
- μπέϊκον 250 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κεδροκούκουτσα 15 τμχ
- λευκό κρασί 150 ml
- αλάτι 1 κγ
- φραγκοστάφυλο 50 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 25 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- γλυκό κρασί 350 ml
- βατόμουρο 30 τμχ
Η ενασχόληση με το πιάτο είναι περί την 1:20’ συνολικά, όσον αφορά στην ενεργή συμμετοχή σας, σε διάστημα τριών ημερών. Το δυσκολότερο σημείο είναι ο καθαρισμός των πτηνών που μπορεί να πάρει συνολικά ως και 40’, αλλά μην φανταστείτε κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό. Από εκεί και πέρα είναι σε γενικές γραμμές απλά τα πράγματα.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr