ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΚΑΡΟΤΟΥ ΜΕ HAVARTI & ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Καταχωρήθηκε στις 08/02/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 700 ΓΡ. ΚΑΡΟΤΟ 150 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA HAVARTI ΤΡΙΜΜΕΝΟ 150 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ 100 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 50 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ 2 ΑΒΓΑ 150 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 80 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ 2 Κ.Σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ: 100 ΓΡ. ARLA ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 6 ΦΕΤΕΣ FOUANTRE ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ IFANTIS 10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ 2 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

Διάβασε τη συνταγή στο http://chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!