154
Υλικά
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δίνει τη σπανιόλικη εκδοχή της αγαπημένης μας ομελέτας.Διαδικασία Τηγανίζουμε τις πατάτες στο λάδι σε μέτρια φωτιά σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ανακατεύοντας προσεκτικά μέχρι να ψηθούν. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμό τους προσθέτουμε το κρεμμύδι για να μαλακώσει και να γλυκάνει. Σουρώνουμε το μείγμα σε ένα ψιλό σουρωτήρι και το αφήνουμε να στεγνώσει από το περιττό λάδι για 1 λεπτό. Επαναφέρουμε στο τηγάνι προσθέτοντας το τσορίθο και τη ρίγανη. Σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό. Αδειάζουμε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα καλά λαδωμένο (αντικολλητικό κατά προτίμηση
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr