Τουρλού κατσαρόλας με μια παραδοσιακή κρητική προσθήκη

Καταχωρήθηκε στις 19/06/12

4 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτή τη φορά ο ξινόχοντρος προστέθηκε σε ένα κλασικό καλοκαιρινό τουρλού με χοχλιούς. Οι χοχλιοί φυσικά μπορούν να παραληφθούν και να μαγειρέψουμε σκέτα τα λαχανικά.

Διάβασε τη συνταγή στο http://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!