43
Τα μανιτάρια και ειδικά τα άγρια μου αρέσουν πολύ, αλλά δυστυχώς εδώ που μένω δεν τα βρίσκω. Χρησιμοποίησα λοιπόν στη σούπα καφέ μανιτάρια για το χρώμα και ελληνικά ξερά άγρια μανιτάρια βωλίτες που έδωσαν μια υπέροχη γεύση και υφή στη σούπα. Η σουπίτσα αυτή είναι τέλειος τρόπος να ξεκινήσετε ένα δείπνο πιο καλό, αλλά μπορεί να γίνει και ένα καθημερινό γεύμα μαζί με ψωμί φρέσκο, αφού είναι πανεύκολη στην παρασκευή της, ελαφριά και χορταστική. Της ταιριάζει πολύ να τη σερβίρετε με ξινή κρέμα και τρουφόλαδο, αλλά ακόμη και αν δεν θέλετε να κάνετε το έξοδο αυτό είναι νοστιμότατη και από μόνη της.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu