135
Υλικά
- κρεμμυδάκια στιφάδου 600 γρ
- πατάτες 1 κιλ
- καρότο 3 τμχ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- δαφνόφυλλα 5 φύλλα
- ελαιόλαδο 8 κσ
Το στιφάδο, αυτό το παραδοσιακό ελληνικό πιάτο με τα κρεμμυδόπουλα (έτσι τα λέει η μαμά μου) ή κοκκάρια, πάντα το αγαπούσα, αλλά με χαλούσε η θέα του κουνελιού στο πιάτο. Γι’ αυτό κ έτρωγα μόνο τα κρεμμύδια. Άρα, γιατί να μην φτιάξουμε ένα χορτοφαγικό στιφάδο; Θα μπορούσε να γίνει κ με μανιτάρια. Αλλά κ η σημερινή εκδοχή είναι πεντανόστιμη.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr