215
Υλικά
- ντοματάκια 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μήλα 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ξύδι από κρασί 180 ml
- σταφίδες 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 50 γρ
- πετιμέζι 1 κσ
- χαρουπόμελο 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- μουστάρδα σε σκόνη 1 κγ
- μουστάρδα 1 κσ
Δοκιμάστε τη με γραβιέρα Κρήτης και όχι μόνο! Τι κάνει κανείς όταν έχει μια μεγαλούτσικη τσάντα γεμάτη με εξαιρετικής ποιότητας ντοματάκια βελανίδια; Η πρόκληση από τη φίλη που μου την έφερε συνοψίζεται στην εξής πρόταση «κάνε τα γλυκό και πες μου αν βρεις τρόπο να μη μυρίζει στο τέλος ντοματίλα».
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr