Μαρμελάδα βατόμουρο

Καταχωρήθηκε στις 20/08/15 από το χρήστη

2 Ψήφοι Ψήφισε

Το βατόμουρο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες C, A, B και Κ.  Τα βατόμουρα αν και είναι πολύ θρεπτικά και οφέλιμα για τον οργανισμό μας έχουν στυπτική γεύση και γι’αυτό ένας από τους πιο κοινούς τρόπους για να τα τρώμε είναι να τα μετατρέψουμε σε μαρμελάδα.  Η ιδανική εποχή για να μας μαζέψουμε τα βατόμουρα είναι ο Σεπτέμβριος! Μια γλυκιά μαρμελάδα πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες!

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.enter2life.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!