115
Υλικά
- κουμ κουάτ 500 γρ
- μανταρίνια 500 ml
- μανταρίνια 3 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- ζάχαρη 1300 γρ
Λατρεύω τις μαρμελάδες των εσπεριδοειδών και αυτήν την εποχή μπορούμε ακόμη να βρούμε σχεδόν όλα τα είδη τους.
Επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω πάντα νέους συνδυασμούς, φέτος σκέφτηκα να φτιάξω και μία μαρμελάδα με διάφορα είδη, ξεφεύγοντας λίγο από τις κλασσικές γεύσεις. Ετσι πορτοκάλια, σανγκουίνια, μανταρίνια, λεμόνια και κουμ κουάτ, μπλέχτηκαν όλα μαζί στην κατσαρόλα και μπήκαν στα βαζάκια γιά να κρατήσουμε λίγο από την σπιρτάδα και τα αρώματα τους μέχρι το επόμενο φθινόπωρο...
Επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω πάντα νέους συνδυασμούς, φέτος σκέφτηκα να φτιάξω και μία μαρμελάδα με διάφορα είδη, ξεφεύγοντας λίγο από τις κλασσικές γεύσεις. Ετσι πορτοκάλια, σανγκουίνια, μανταρίνια, λεμόνια και κουμ κουάτ, μπλέχτηκαν όλα μαζί στην κατσαρόλα και μπήκαν στα βαζάκια γιά να κρατήσουμε λίγο από την σπιρτάδα και τα αρώματα τους μέχρι το επόμενο φθινόπωρο...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com