Μαρμελάδα ξινόμηλο με ζάχαρη καρύδας

Καταχωρήθηκε στις 19/11/15

2 Ψήφοι Ψήφισε

Η ζάχαρη καρύδας λοιπόν γίνεται από τα άνθη καρύδας και λέγεται ότι είναι κατάλληλη για διαβητικούς, επειδή έχει πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Αφού μελέτησα τα περί ζάχαρης καρύδας, αποφάσισα να την αξιοποιήσω σε μια μικρή δόση μαρμελάδας. Σίγουρα η αναλογία ζάχαρης φρούτου δεν ήταν η συνηθισμένη, αλλά αυτός ήταν και ο σκοπός: να έχει λίγη ζάχαρη! Η ενίσχυση της γεύσης έγινε με μπαχαρικά και το αποτέλεσμα ήταν ενδιαφέρον...

Διάβασε τη συνταγή στο https://mikrikouzina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!