Μαρμελάδα με άγρια βατόμουρα και ώριμα σύκα

Καταχωρήθηκε στις 07/09/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Είναι πολύ εύκολη και ιδανική, κατά τη δική μου γνώμη, για επικάλυψη  cheesecake. Τα σύκα θα πρέπει να είναι πολύ ώριμα. Αντί για ξύλο κανέλας μπορούμε να προσθέσουμε μικρό κομμάτι από ρίζα  τζίτζερ τριμμένο σε τρίφτη. Η γεύση αλλάζει και αν δεν σας αρέσει το τζίτζερ δεν θα το πρότεινα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!