306
Υλικά
- βανίλιες 1 κιλ
- ζάχαρη 530 γρ
- πηκτίνη 20 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας -
Οι μαρμελάδες άπειρες κι εμείς πρόθυμοι να τις ανακαλύψουμε όλες, μία προς μία. Στάση λοιπόν στο ζουμερό φρούτο ονόματι βανίλια, για άλλους 'μπουρνέλα', το οποίο όπως και να το πεις, η πλούσια και γλυκιά γεύση του δεν αλλάζει, ίσα ίσα γίνεται ακόμα πιο εθιστική όταν παίρνει την μορφή μαρμελάδας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com