Μαρμελάδα με κίτρινη κολοκύθα και εσπεριδοειδή

Καταχωρήθηκε στις 12/02/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Εύκολη, νόστιμη, αρωματική! Όταν κόψει κανείς μια κολοκύθα αξιοπρεπούς μεγέθους, πρέπει να έχει σκεφτεί από πριν πώς να την αξιοποιήσει. Διατηρείται βέβαια για πολύ καιρό στην κατάψυξη και για αρκετές μέρες στη συντήρηση, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θέλουμε πάντα τα ίδια και τα ίδια.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!